• Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл

Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл

Артикул: 76111000

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

920 грн
Без ПДВ: 920 грн
Виробник:
Coraplax
Наявність:
Немає в наявності
ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.

Клей для ПВХ Aquaram (Coraplax) CH предназначен для склеивания труб и фитингов-арматуры из ПВХ для бассейнов.

Придает отличную прочность соединению и склеиваемой поверхности. Поставляется в металлической банке без кисточки.

 

Способ применения:

Обрежьте трубу под прямым углом и снимите фаску по углом 15 градусов.

Очистите и обезжирьте соединяемые детали с помощью ткани (или промокательной бумаги), смоченной очистителем для ПВХ.

Встряхните перед использованием. Не декантируйте.

Нанесите тонкий слой клея СН сначала на фитинг, затем на трубу. Сразу же вставьте трубу в фитинг, не поворачивая. Оставьте подсохнуть на 1 минуту, затем удалите излишки клея тканью, смоченной очистителем для ПВХ. Можете продолжить работу с изделеем через 5 минут.

Подвергать место склейки давлению можно через 24 часа. Сразу же закрывайте банку после использования.

Срок годности 24 месяца с даты изготовления (указана на крышке) при хранении в закрытой упаковке в сухом прохладном месте

 

Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл замовити сьогодні на складі хімії та обладнання E-Pool з безкоштовною доставкою по Києву. Магазин Епул реалізує товари з категорії Клей, очищувач живуть у Одеса, Житомир, Тернопіль. Зверніться до наших фахівців і вони допоможуть купити засіб від цвітіння басейну, накриття басейну або аналог виробу з великого асортименту. Приваблива пропозиція Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл в інтернет магазині.

Ви можете купити Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Раді бачити вас в онлайн каталог засіб ph мінус ціна. Пропонуємо Вам купити засіб для басейну проти цвітіння води купити, а також Доступний прайс на Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл в онлайн маркеті E-Pool.kiev.ua. Ми радимо купити засіб для миття басейну, чи ph води для басейну у Києві з доставкою у Львів та іншим куточкам України. Ми допомагаємо вибрати водяний пилосос для басейну або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти тепловий насос для басейну або купити фонтан для пруда - у нас в магазині з доставкою до Вас Дніпро. А також, найкраща пропозиція на найнадійніше обладнання для басейну або пісок для басейнів в магазині обладнання та хімії.

Не забудьте, тільки в нашому інтернет-магазині ви можете замовити хімія для басейну купити або басейн каркасний ціна за найвигіднішими цінами. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У магазині ціна каркасний басейн з фільтром Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість купити насос та фільтр для басейну в онлайн маркеті. Купити купити кормушку для риби або підігрів води в басейні з доставкою по Києву та іншим місцям. У нас на сайті E-Pool (Епул) Ви маєте можливість купити очищувачі для басейну, замовити засіб для дезінфекції води у басейні з доставкою до Хмельницький. Купити Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл.

Якщо Ви плануєте підібрати Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл наприклад у Києві не піднімаючись з дивана, зайдіть до нас у онлайн-магазин E-Pool.kiev.ua . Використовуйте функцію пошуку товарів на сайті. Вкажіть назву товару - як знизити рН води в басейні і Ви побачите відповідний перелік товарів. Товари, розміщені в нашому асортимент, відмінної якості та від відомих Європейських виробників.

Препарати для дезінфекції басейну - каталог E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити насос до басейну, а також придбати найкраща хімія для басейну у Полтаві. Ви можете вибрати купити водяний насос для басейну у Львові та ціна будівництво басейнів Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на насос для обігріву басейну в магазині E-Pool.kiev.ua та у Вас є можливість купити альгіцид для басейнів. У нас в магазині Ви зможете дізнатися про ціну купити каркасний басейн з фільтром. Придбаний товар Ви зможете отримати в найближчому відділенні Нової Пошти Львові та інших містах України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Клей Coraplax CH для труб и фитингов ПВХ объем 1000 мл

Написати відгук

Також дивіться