Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000

Артикул: 6900526

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

2 950 грн
Без ПДВ: 2 950 грн
Виробник:
VGE
Наявність:
Немає в наявності
ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Основні
Напруга основна 220 - 240 В
Потужність 20 Вт
Призначення Рекомендована глибина установки від 1,2 до 1,6м
Продуктивність 35 л/хв
Максимальний протік 66,7 л/хв
Підключення на корпусі D 18 мм
Розміри без упаковки
Довжина 220 мм
Ширина 150 мм
Висота 150 мм
Додаткові характеристики
Максимальний тиск 0,024 МРа або 2,4 м.в.с

   Компрессор воздушный, мембранного типа для аэрации пруда или биофильтра. Безмасляный. Низкий уровень шума. В комплект поставки входят: разветвитель, зажимы, соединительная муфта, запасной фильтр очистки воздуха.

Максимальная производительность – 4000 л/час или 67 л/мин

Максимальное давление – 0,024 МРа

Рекомендуемая глубина установки -  от 1,2м до 1,6м

Номинальная производительность – 35 л/мин

 

Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000 придбати в супермаркеті E-Pool з доставкою Новою поштою по Україні. Склад магазин Епул привозить товари з категорії Компресор для ставка. Насоси повітряні нашим покупцям у містах: Вінниця, Ужгород, Львів. Напишіть нашому співробітнику і він допоможе вибрати басейн під ключ ціна, купити таблетки для очищення води у басейні або аналог виробу з великого асортименту. Якісний товар Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000 на складі обладнання аквакомплексів.

Ви можете купити Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Ласкаво просимо в інтернет магазин хлор у басейн. Пропонуємо Вам купити пісочний фільтр, а також Вигідна ціна на Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000 в магазині E-Pool.kiev.ua. Надаємо можливість купити басейни насоси , підібрати та піщаний фільтр для басейну у Києві з доставкою у Вінниця та іншим регіонам України. У вас є можливість вибрати купити ph для басейну або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти ручний пилосос для басейну або басейни каркасні - у нас в магазині з доставкою до Вас Дніпро. А також, найкраща пропозиція на найнадійніше обладнання для басейну або фільтр для стаціонарного басейну в магазині аквакомплексів.

Увага, тільки в нашому магазині ви можете купити купити фільтри для басейнів та засіб для басейну щоб не цвіла вода за найвигіднішими цінами. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У магазині ціна хімія басейнів Вас задовільнить. Дізнайтеся вартість басейни насоси на складі хімії та обладнання. Замовити активний кисень або таблетки для очищення басейну купити з доставкою по Хмельницьку та іншим областям України. У нас на сайті E-POOL.kiev.ua Ви маєте можливість купити фільтрувальна установка для басейнів, замовити підсвітка для басейну з доставкою до Київ. Замовити Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000.

Якщо Вам терміново потрібно підібрати Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000 наприклад у Тернополі не покидаючи квартири, зайдіть до нас у віртуальний магазин E-Pool.kiev.ua . Скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть товар, що Вас цікавить - перекис водню в таблетках купити і Ви побачите список товару з цієї категорії. Товари, представлені в нашому онлайн-магазині, перевіреної якості та від відомих Європейських виробників.

Засіб для басейну альгітінн - інтернет-магазин E-Pool.kiev.ua дає Вам можливість купити тестер для води, а також придбати фільтр до басейна у Києві. Ви можете вибрати купити хімію для басейну у Львові та ціна альгіцид для басейну купити Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на купити засоби для басейну на складі обладнання E-Pool (Епул) та Ви можете у нас купити хімія для басейну від цвітіння води. У нашому магазині Ви можете дізнатися про вартість хлорка для басейну. Ваше замовлення Ви можете забрати у найближчому відділенні Нової Пошти Одесі та інших містах України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Компресор повітряний мембранний XClear Air-Pump 4000

Написати відгук

Також дивіться