• ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1

ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1

Артикул: 2001195

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

1 272 грн /м2
Без ПДВ: 1 272 грн
Виробник:
Elbtal
Наявність:
Так


Мінімальна кількість для замовлення: 16
ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.

Характеристики ПВХ плівки Elbtal Plastics:

  • висока стійкість до старіння та гниття;
  • висока стійкість до ультрафіолетового випромінювання;
  • хороша зварюваність;
  • морозостійкість;
  • антимікробні добавки;
  • не містить важких металів та фізіологічно нешкідливий за EN 71/3;
  • стійкість до засобів для догляду та дезінфекції басейну при точному дотриманні інструкції з обслуговування басейну та температури води не вище 32°C;
  • нестійкість до дьогтю, бітуму, технічних масел, бензину та інших розчинників;
  • несумісність у прямому контакті з пластмасами інших груп, наприклад полістирол або поліуретан.

Плівки ПВХ серії ELBEblue line – єдині на ринку, що відповідають наступним нормам:

  • європейська норма для дитячих іграшок EN 71-3;
  • європейська норма для гідроізоляційних ПВХ-мембран EN 15836-1/2.

Матеріали для завантаження:

Технічний лист

Опис

Характеристики мембран ПВХ

Повний каталог плівок ПВХ Elbtal Plastic

 

ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1 придбати в онлайн маркеті E-Pool з безкоштовною доставкою по Києву. Склад магазин Епул доставить товар з каталогу ПВХ плівка для басейну - Лайнер клієнтам у містах: Житомир, Одеса. Наші менеджери допоможуть вибрати та купити фільтруюча система для басейну, засіб для видалення водоростей у басейні або аналог товару з багатого асортименту. Товар з гарантією ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1 в супермаркеті все для аквакомплексів.

Ви можете купити ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Вітаємо в онлайн каталог сходи для басейну. Пропонуємо Вам купити насоси та фільтри для басейнів, а також Актуальний прайс на ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1 в інтернет магазині E-Pool (Епул). Ми радимо Вам купити купити пісочний фільтр для басейну, або купити пісочний фільтр для басейну у Києві з доставкою у Полтава та всій Україні. У вас є можливість вибрати хімія для басейну на основі кисню або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти таблетки хлору для басейну або хімія для басейнів купити - в нашому інтернет-магазині з доставкою у Ужгород. А також найвигідніші пропозиції на обладнання для басейну або найкращі таблетки для басейну в онлайн каталозі обладнання та хімія.

Не забувайте, у нашому інтернет-магазині ви можете купити як перевірити ph води в басейні та басейн каркасний за найбільш привабливими цінами. Знайти та купити на складі хімпрепаратів E-POOL (Епул). У нас в магазині ціна засіб для очищення басейнів купити Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість хімія для басейну купити в онлайн каталозі обладнання та хімія. Замовити професійна хімія для басейну або закладні деталі для басейнів з доставкою по Полтаві та усій Україні. У нас на сайті E-POOL.kiev. ua Ви можете купити ph для басейнів, замовити засіб для басейну проти цвітіння води з доставкою до Дніпро. Купити ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1.

Якщо Ви планували вибрати ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1 наприклад у Одесі не покидаючи дім, зайдіть до нас у електронний маркет E-Pool.kiev.ua . Використовуйте зручну систему пошуку по сайту. Почніть писати назву продукції - хімія у басейн і Ви побачите відповідну продукцію. Продукція, представлена у нас асортимент, перевіреної якості.

Засіб для чищення басейнів - каталог E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити скільки коштує водяний насос, а також придбати купити лампу для басейнів у Одесі. Ви можете вибрати протитечія в басейн ціни у Києві та ціна басейнові теплообмінники Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на фільтри для басейнів на складі обладнання E-Pool (Епул) та у Вас є можливість купити робот пилосос для басейну. Тільки у нас Ви зможете дізнатися про ціну каркасний басейн для дачі. Куплений товар Ви можете забрати на найближчому відділенні Нової Пошти Києві та інших містах нашої країни.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка Азур/AZUR MOSAIC 165 cm, колір 2062/1

Написати відгук

Також дивіться