• ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01

ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01

Артикул: 2001177

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

1 269 грн /м2
Без ПДВ: 1 269 грн
Виробник:
Elbtal
Наявність:
Так


Мінімальна кількість для замовлення: 17
ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.

Характеристики ПВХ плівки Elbtal Plastics:

  • висока стійкість до старіння та гниття;
  • висока стійкість до ультрафіолетового випромінювання;
  • хороша зварюваність;
  • морозостійкість;
  • антимікробні добавки;
  • не містить важких металів та фізіологічно нешкідливий за EN 71/3;
  • стійкість до засобів для догляду та дезінфекції басейну при точному дотриманні інструкції з обслуговування басейну та температури води не вище 32°C;
  • нестійкість до дьогтю, бітуму, технічних масел, бензину та інших розчинників;
  • несумісність у прямому контакті з пластмасами інших груп, наприклад полістирол або поліуретан.

Плівки ПВХ серії ELBEblue line – єдині на ринку, що відповідають наступним нормам:

  • європейська норма для дитячих іграшок EN 71-3;
  • європейська норма для гідроізоляційних ПВХ-мембран EN 15836-1/2.

Матеріали для завантаження:

Технічний лист

Опис

Характеристики мембран ПВХ

Повний каталог плівок ПВХ Elbtal Plastic

 

ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01 в наявності за гарною ціні на складі хімії та обладнання E-Pool з доставкою по Києву та Україні. Каталог Епул доставить відповідний товар категорії ПВХ плівка для басейну - Лайнер нашим покупцям у містах: Львів, Вінниця, Полтава. Напишіть продавцю і він допоможе придбати альгіцид ціна, купити насос у басейн або аналог виробу з великого асортименту. Найвигідніша пропозиція ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01 в супермаркеті все для аквакомплексів.

Ви можете купити ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Вітаємо в інтернет магазині засіб для басейну проти цвітіння води. Пропонуємо Вам купити плівка для пруда, а також Доступна ціна на ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01 на складі обладнання та хімпрепаратів E-Pool (Епул). Ми радимо Вам купити світильник для басейну, та насоси басейнів у Києві з доставкою у Дніпро та іншим населеним пунктам. Допоможемо вибрати хімія для очищення води у басейні або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти хімія для дитячих басейнів або купити засіб від водоростей для басейну - в нашому магазині з доставкою у Тернопіль. А також, кращі пропозиції на обладнання для ставка або круглий басейн на складі обладнання.

Зверніть увагу, що у нас ви можете купити таблетка для очищення басейну та хімія для надувних басейнів за найбільш привабливими цінами. Знайти та купити на складі E-POOL (Епул). У магазині ціна купити насос та фільтр для басейну Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість безхлорна обробка басейн в онлайн маркеті. Замовити інтернет магазин хімії для басейнів або яка потрібна хімія для басейну з доставкою по Тернополю та іншим куточкам країни. У нас на сайті E-POOL.kiev.ua Ви можете купити де можна купити каркасний басейн, замовити пігулки для басейну ціна з доставкою до Львів. Купити ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01.

Якщо Вам терміново потрібно оформити замовлення на ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01 наприклад у Дніпрі не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет E-Pool.kiev.ua . Скористайтеся зручною системою пошуку. Почніть писати назву продукції - плівка для озера і Ви побачите список товару з цієї категорії. Товари, розміщені у нас в каталозі, відмінної якості та від перевірених Європейських брендів.

Купити перекис для басейну - каталог E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити кормушки для годівлі риби в ставку, а також придбати купити насос для басейнів у Львові. Ви можете вибрати тестер якості води у Дніпрі та ціна басейни хімія Вас влаштує. Дізнайтеся яка вартість на купити засоби догляду за басейном в магазині E-Pool.kiev.ua та у Вас є можливість купити альгіцид у басейн. Тільки у нас Ви можете дізнатися про ціну басейни каркасні. Замовлений товар Ви можете забрати в найближчому відділенні Нової Пошти Житомирі та в будь-якому іншому населеному пункті України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - ПВХ плівка для басейну SUPRA мозаїка синя/Mosaic blue 165 cm, колір 1123/01

Написати відгук

Також дивіться