• Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N)

Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N)

Артикул: 632215

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

20 392 грн
Без ПДВ: 20 392 грн
Виробник:
Pahlen
Наявність:
Так


ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.

Характеристики

ТЭН для водонагревателя Pahlen в пластиковом корпусе изготовлен из высоколегированной стали, которая устойчива к воздействию коррозии и имеет повышенную прочность.

 

Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N) купити за низькою вартістю на складі обладнання для ставка E-Pool з доставкою по всіх регіонах України. Онлайн каталог Епул проводить доставку товарів каталогу Нагрівальні елементи клієнтам у містах: Тернопіль, Одеса, Дніпро. Напишіть нашим менеджерам і вони допоможуть вибрати каркасний басейн для дачі, підігрів басейну або аналог товару з багатого асортименту. Найкраща пропозиція Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N) в магазині.

Ви можете купити Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N) за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Раді бачити Вас в інтернет магазині насоси для водойм. Пропонуємо Вам купити де купити пігулки для басейну, а також Актуальна ціна на Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N) в магазині обладнання та хімії E-Pool (Епул). У ви зможете купити альгіцид у басейн, або ж система фільтрації води у басейні у Києві з доставкою у Київ та іншим областям країни. Вибирайте у нас сходи та поручні в басейн або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти теплові насоси для басейну ціна або фільтр для басейну - у нас на складі з доставкою до Вас Київ. А також, кращі пропозиції на обладнання для ставка або засіб для зниження рівня ph в інтернет каталозі обладнання для аквакомплексів.

Зверніть увагу, тільки у нас ви можете замовити підсвітка басейнів та скільки коштує водяний насос за вигідною ціною. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У магазині ціна фільтрувальна установка для басейну купити Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість підсвітка для басейну в онлайн маркеті. Замовити альгітін для басейну або каркас басейн з доставкою по Житомиру та в інші регіони України. У нас на сайті E-Pool (Епул) Ви маєте можливість купити купити пігулку для басейну, замовити таблетки для домашнього басейну з доставкою до Хмельницький. Замовити Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N) за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N).

Якщо Ви хочете вибрати Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N) наприклад у Львові не піднімаючись з дивана, зайдіть до нас у віртуальний магазин E-Pool.kiev.ua . Використовуйте функцію пошуку товарів на сайті. Введіть назву товару - басейн і Ви побачите товари з даної категорії. Товари, розміщені в нашому асортименті, перевіреної якості.

Купити альгітінн для басейну - інтернет-магазин E-Pool.kiev.ua дає Вам можливість купити засіб для басейну купити, або ж придбати насос для басейну у Полтаві. Ви можете вибрати підсвітка басейнів у Житомирі та ціна купити все для басейну Вас приємно здивує. Дізнайтеся яка вартість на засоби для догляду за басейном купити в магазині E-Pool.kiev.ua та у нас Ви можете купити препарати для басейнів. У нашому магазині Ви можете дізнатися про вартість засоби для дезінфекції басейнів. Придбану продукцію можна забрати у зручному для Вас відділенні Нової Пошти Полтаві або будь-якому іншому місті України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Нагрівальний елемент Pahlen Titan 18 кВт, довжина 355 мм, з'єднання 2″(127854N)

Написати відгук

Також дивіться