Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000

Артикул: JGP20000

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

8 134 грн
Без ПДВ: 8 134 грн
Наявність:
Так


ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 420 Вт
Продуктивність насосу 20 м3/год
Максимальна висота подачі води 6,5 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2"
Підключення на вході 2"
Розміри без упаковки
Довжина 250 мм
Ширина 150 мм
Висота 200 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м

Насос серії  JGP рекомендується використовувати для ставків, водоспадів та фонтанів. Насоси забезпечують великий протік води при достатньому напорі ставкової води. Допускається робота насоса із частинками органічного бруду із розміром до 6 мм.

Перевага в порівнянні з іншими моделями - насос можна встановлювати як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Виробник допускає встановлення насосу поза межами води в технічному  приміщенні або приямку.

 

Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000 вибрати за реальною ціною в онлайн каталозі обладнання та хімія E-Pool з безкоштовною доставкою по Києву. Склад магазин Епул здійснює доставку товарів категорії Занурювальний насос для ставка покупцям міст: Київ, Дніпро, Хмельницький. Напишіть нашому співробітнику і він допоможе вибрати каркасний басейн ціна, засіб проти цвітіння води у басейні або аналог з багатого вибору. Найкраща пропозиція Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000 в магазині обладнання та хімії для аквакомплексів.

Ви можете купити Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Раді бачити вас в магазин склад купити плавальний басейн. Пропонуємо Вам купити басейни каркасні ціна, а також Доступний прайс на Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000 в магазині E-Pool.kiev.ua. Ми рекомендуємо купити хімія для води басейну, та хлорка для басейну ціна у Києві з доставкою у Ужгород та всій Україні. У нас ви зможете вибрати купити фільтрацію для басейну або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти ph для басейнів або підсвітка басейнів - тільки у нас з доставкою до вашого міста Житомир. А також, найкраща пропозиція на найнадійніше обладнання для ставка або які кошти потрібні для басейну на складі хімії та обладнання.

Не забудьте, тільки в нашому інтернет-магазині ви можете замовити самовсмоктувальні насоси для басейну або хімія для басейна за найкращою ціною. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У магазині ціна насоси басейни Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість для басейну хімія в онлайн каталозі обладнання та хімія. Купити як знизити рН води в басейні або засіб для дезінфекції басейну з доставкою по Львову та іншим областям країни. У нас на сайті E-POOL.kiev. ua Ви можете купити купити рідину для басейну, замовити купити засіб від водоростей для басейну з доставкою до Львів. Купити Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000.

Якщо Ви хотіли оформити замовлення на Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000 наприклад у Вінниці не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет E-Pool.kiev.ua . Використовуйте пошук по сайту. Вкажіть назву товару - насоси басейни і Вам будуть запропоновані товари даної категорії. Продукція, представлена у нашому магазині, відмінної якості та від перевірених Європейських брендів.

Тепловий насос басейн - інтернет-магазин E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити тривалий хлор для басейну, а також придбати де купити засіб для басейну у Тернополі. Ви можете вибрати засіб для басейну від цвітіння води у Полтаві та ціна насоси для штучних водойм ціна Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на каркасний басейн хімія на складі хімії та обладнання E-Pool (Епул) та у Вас є можливість купити басейн засіб. У нас в магазині Ви зможете дізнатися про ціну засіб від водоростей для басейну. Замовлений товар Ви можете забрати в найближчому відділенні Нової Пошти Дніпрі та інших містах нашої країни.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Насос для ставка Jebao, погружний, JGP 20000

Написати відгук

Також дивіться