Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000

Артикул: JGP30000

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

10 215 грн
Без ПДВ: 10 215 грн
Наявність:
Так


ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 660 Вт
Продуктивність насосу 30 м3/год
Максимальна висота подачі води 8.0 м.в.с.
Підключення на виході 2" або 1 1/2"
Підключення на вході 2"
Розміри без упаковки
Довжина 250 мм
Ширина 150 мм
Висота 200 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м

Насос серії  JGP рекомендується використовувати для ставків, водоспадів та фонтанів. Насоси забезпечують великий протік води при достатньому напорі ставкової води. Допускається робота насоса із частинками органічного бруду із розміром до 6 мм.

Перевага в порівнянні з іншими моделями - насос можна встановлювати як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Виробник допускає встановлення насосу поза межами води в технічному  приміщенні або приямку. 

 

Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000 в наявності за гарною ціні в інтернет магазині E-Pool з доставкою по всіх містах України. Все для басейну Епул привезе продукцію, що цікавить Вас Занурювальний насос для ставка покупцям у Дніпро, Тернопіль, Київ. Зверніться до наших фахівців і вони допоможуть купити фільтруюча установка для басейну, аксесуари басейн купити або аналог з багатого вибору. Вигідна пропозиція Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000 в онлайн маркеті.

Ви можете купити Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Вітаємо в інтернет магазині пилосос до басейна. Пропонуємо Вам купити ультрафіолет для басейнів, а також Доступний прайс на Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000 на складі E-Pool (Епул). Надаємо можливість купити купить каркасний басейн недорого, або фільтрувальна установка у Києві з доставкою у Дніпро та іншим регіонам України. Вибрати у нас пісочний фільтр купити або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти басейн під ключ або товари для басейну - на нашому сайті з доставкою до Вас у Одесу. А також, найвигідніша пропозиція на обладнання для ставка або засоби дезінфекції басейнів в онлайн маркеті.

Зверніть увагу, у нашому магазині ви можете замовити фільтрувальна установка басейну або каркасні басейни ціна за низькою ціною. Знайти та купити у магазині хімії E-POOL (Епул). У нашому магазині ціна компресор для окислородження водойма Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість басейни каркасні в інтернет каталозі обладнання. Купити купити засіб для очищення басейну або ціна на барабанний фільтр для пруда з доставкою по Ужгороді та іншим областям країни. У нас на сайті E-Pool (Епул) Ви маєте можливість купити насос для басейну ціна, замовити ціна басейну під ключ з доставкою до Вінницю. Купити Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000.

Якщо Ви хочете підібрати Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000 наприклад у Дніпрі не виходячи з квартири, зайдіть до нас у електронний маркет E-Pool.kiev.ua . Використовуйте систему пошуку на сайті. Введіть найменування продукції, що Вас цікавить - альгіцид проти водоростей і Ви побачите список товару з цієї категорії. Продукція, розміщена у нас в онлайн-каталозі, перевіреної якості.

Басейни обладнання для басейнів - On-line Shop E-Pool.kiev.ua дає Вам можливість купити купити рн мінус для басейну, або ж придбати басейни з каркасом у Хмельницьку. Ви можете вибрати басейн під ключ ціна у Дніпрі та ціна як знизити рН води в басейні Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на тривалий хлор ціна в інтернет магазині E-Pool (Епул) та Ви можете у нас купити альгітінн купити. У нашому магазині Ви можете дізнатися про ціну ph засіб для басейну. Оформити замовлення з доставкою у Ваше місто можна Львові та інших містах України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Насос для ставка Jebao погружний JGP 30000

Написати відгук

Також дивіться