Насос ставковий занурювальний VPL 55000

Артикул: VPL55

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

9 350 грн
Без ПДВ: 9 350 грн
Виробник:
Vagner
Наявність:
Так


ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Основні
Напруга основна 220-240В, 50Гц
Потужність 560 Вт
Максимальний протік 55 000 л/хв
Максимальна висота подачі води 5.2 м
Підключення на корпусі 110 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10 м

    Предназначен для подачи и перекачки прудовой воды в больших объемах на небольшую высоту и / или перепадов. Идеально подходит для самотёчных фильтрующих систем. Допускается работа насоса с наличием органических частиц размером  до 6 мм. 

 

Насос ставковий занурювальний VPL 55000 в наявності в інтернет магазині E-Pool з безкоштовною доставкою по Києву. Магазин Епул реалізує товари з категорії Занурювальний насос для ставка клієнтам у Житомир, Одеса. Наберіть нашому експерту і він порадить купити засіб для очищення басейну, фільтрувальна установка для басейнів або аналог товару з багатого асортименту. Найкраща пропозиція Насос ставковий занурювальний VPL 55000 в онлайн каталозі обладнання та хімія.

Ви можете купити Насос ставковий занурювальний VPL 55000 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Вітаємо у складі-магазині хімія від цвітіння води у басейні. Пропонуємо Вам купити нагрівач води для басейну, а також Доступна ціна на Насос ставковий занурювальний VPL 55000 в інтернет магазині E-Pool (Епул). У нас можливо купити все для басейнів, чи знезаражувальні пігулки для басейну у Києві з доставкою у Київ та іншим куточкам України. Допоможемо вибрати плівка для ставка або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти пісочний фільтр для басейну або підігрів для каркасного басейну - у нас в асортименті з доставкою до Вас Львів. А також, кращі пропозиції на обладнання для ставка або обладнання для басейну ціна в інтернет каталозі обладнання для аквакомплексів.

Зверніть увагу, що у нас ви можете купити хімія для басейнів магазин та система очищення води для басейну за найвигіднішими цінами. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У магазині ціна водяний насос для басейну Вас задовільнить. Дізнайтеся вартість де купити хлорку для басейну на складі хімії та обладнання. Купити насоси для басейну ціна або піщаний фільтр для каркасного басейну з доставкою по Полтаві та іншим регіонам України. У нас на сайті E-POOL.kiev.ua Ви маєте можливість купити купити насос для басейнів, замовити рідина для очищення басейну з доставкою до Полтаву. Купити Насос ставковий занурювальний VPL 55000 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Насос ставковий занурювальний VPL 55000.

Якщо Ви плануєте оформити замовлення на Насос ставковий занурювальний VPL 55000 наприклад у Вінниці не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-маркет E-Pool.kiev.ua . Скористайтеся пошуком по сайту. Напишіть назву товару - плівка для водойм ціна і Ви побачите перелік продуктів даної категорії. Товари, представлені у нас магазині, перевіреної якості та від відомих Європейських виробників.

Насос до басейна - онлайн каталог E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити теплові насоси для басейнів, а також придбати купити засіб для очищення басейну у Полтаві. Ви можете вибрати хімія для басейнів магазин у Тернополі та ціна плівка для озера Вас приємно здивує. Дізнайтеся яка вартість на продаж каркасних басейнів в інтернет каталозі обладнання E-Pool та у Вас є можливість купити аксесуари до басейнів. Тільки у нас Ви можете дізнатися про ціну басейн насос. Ви можете отримати Ваше замовлення в найближчому відділенні Нової Пошти Тернополі та інших населених пунктах України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Насос ставковий занурювальний VPL 55000

Написати відгук

Також дивіться