Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000

Артикул: ME10000

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

3 977 грн
Без ПДВ: 3 977 грн
Наявність:
Так


ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Виробник
Торгова марка чи бренд Jebao
Основні
Потужність 63 Вт
Продуктивність насосу 10,0 м3/год
Максимальна висота подачі води 5,2 м.в.с.
Підключення на виході 1 1/2" або шлангова насадка під 38х32х25х20 мм
Підключення на вході 1 1/2" або шлангова насадка під 38х32х25х20 мм
Розміри без упаковки
Довжина 225 мм
Ширина 130 мм
Висота 195 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10м

Даний тип насосів ідеально підходить для систем фільтрації та очищення води невеликих ставків та водоспадів. Також можливе використання і у акваріумах.

Насоси споживають малу кількість електричної енергії і мають при цьому значний проток води. Конструкція забезпечує тихий режим роботи. На вході насоса встановлено пристосування для ручного регулювання протоку води.

Конструктивна особливість даного типу насосів передбачає наявність електронного IC блоку, який автоматично відключає електроживлення при відсутності в системі води.

При блокуванні ротора система автоматично відключає електромотор, тим самим захищає його від перегріву і поломок.

Можна використовувати як в морській воді, так і прісній.

Керамічний зносостійкий вал забезпечує тривалий термін експлуатації обладнання.

На корпусі насоса є різьбові приєднання входу і виходу. Насос захищений  пластиковою решіткою, яка захищає вхідний отвір від попадання сміття та великого бруду. Допускається попадання органічних частинок з максимальним розміром до 3-5мм.

 

Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000 купити за низькою вартістю в інтернет магазині E-Pool з доставкою по всіх регіонах України. On-line Shop Епул доставить потрібний товар з категорії Занурювальний насос для ставка проживають у містах: Полтава, Львів, . Зателефонуйте нашому менеджеру і він допоможе купити теплові насоси для басейнів купити, робот пилосос для басейну або аналог товару з великого асортименту. Найкраща пропозиція Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000 в магазині.

Ви можете купити Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Ласкаво просимо в інтернет магазин хімія для басейну від водоростей. Пропонуємо Вам купити де купити пігулки для басейну, а також Нормальна вартість Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000 в супермаркеті E-Pool.kiev.ua. У ви зможете купити фільтрувальна установка басейн , підібрати та ph басейну у Києві з доставкою у Дніпро та іншим куточкам країни. У нас Ви можете вибрати плівка для ставка або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти як підняти ph води в басейні або засоби для миття басейнів - в нашому маркеті з доставкою у Ужгород. А також, найкраща пропозиція на найнадійніше обладнання для басейну або каркасний басейн купити київ в онлайн каталозі обладнання та хімія.

Хочемо звернути Вашу увагу, тільки у нас ви можете купити фільтрація басейну купити та ціна басейн каркасний за найдоступнішими цінами. Знайти та купити на складі хімпрепаратів E-POOL (Епул). У нашому магазині ціна на скільки коштує каркасний басейн Вас приємно здивує. Дізнайтеся вартість засіб для басейнів від цвітіння в інтернет каталозі обладнання. Купити плівка для пруда або басейн хімія купити з доставкою по Житомиру та іншим регіонам країни. У нас на сайті E-POOL.kiev. ua Ви можете купити фільтр насос для басейну, замовити хімія для догляду за басейном з доставкою до Тернопіль. Купити Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000.

Якщо Вам потрібно вибрати Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000 наприклад у Львові не виходячи з дому, зайдіть до нас у онлайн-магазин E-Pool.kiev.ua . Використовуйте функцію пошуку товарів на сайті. Почніть писати назву продукції - альгіцид у басейн купити і Ви побачите релевантні товари. Продукція, розміщена в нашому онлайн-каталозі, перевіреної якості.

Каркасний басейн ціна - онлайн каталог E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити насоси для басейнів із фільтром, або ж придбати альгіцид ціна у Ужгороді. Ви можете вибрати купити засіб для чищення басейну у Житомирі та ціна насоси басейни Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на обладнання для басейну в супермаркеті E-Pool.kiev.ua та у нас Ви можете купити басейн ibiza. У нас в магазині Ви можете дізнатися про ціну хімія для очищення басейну. Ви можете отримати Ваше замовлення в найближчому відділенні Нової Пошти Львові або в інших населених пунктах України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Насос для ставка із регулятором протоку типу ME-10000

Написати відгук

Також дивіться