Насос ставковий занурювальний VPL 35000

Артикул: VPL35

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

7 265 грн
Без ПДВ: 7 265 грн
Виробник:
Vagner
Наявність:
Так

ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Основні
Напруга основна 220-240В, 50Гц
Потужність 290 Вт
Максимальний протік 35 000 л/хв
Максимальна висота подачі води 4.0 м
Підключення на корпусі 110 мм
Додаткові показники
Довжина електричного кабелю 10 м

Насос прудовый погружной VPL

  Предназначен для подачи и перекачки прудовой воды в больших объемах на небольшую высоту и / или перепадов. Идеально подходит для самотёчных фильтрующих систем. Допускается работа насоса с наличием органических частиц размером  до 6 мм. 

 

Насос ставковий занурювальний VPL 35000 за найкращою ціною купити в інтернет каталозі обладнання E-Pool з доставкою у будь-яке місто нашої країни. Інтернет-магазин Епул доставить відповідний товар категорії Занурювальний насос для ставка проживають у містах: Дніпро, Тернопіль, Київ. Напишіть продавцю і він допоможе придбати купити фільтр для басейнів, засіб для дезінфекції басейнів або аналог виробу з великого асортименту. Супер пропозиція Насос ставковий занурювальний VPL 35000 на складі хімії та обладнання.

Ви можете купити Насос ставковий занурювальний VPL 35000 за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Ласкаво просимо в інтернет магазин купити басейн каркасний ціна. Пропонуємо Вам купити щітка для басейну, а також Доступна ціна на Насос ставковий занурювальний VPL 35000 в інтернет магазині E-Pool (Епул). Ми рекомендуємо купити тепловий насос для опалення басейну, або ж каркасні басейни купити у Києві з доставкою у Вінниця та іншим куточкам України. У нас Ви можете вибрати підігрів для каркасного басейну або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти препарати для очищення басейну або геотекстиль ціна за м2 - у нас в магазині з доставкою до вашого міста Ужгород. А також найвигідніші пропозиції на хімія для басейну або басейни для дому каркасні в магазині обладнання та хімії.

Звертаємо Вашу увагу, у нас ви можете замовити обладнання для басейну ціна або засіб проти водоростей у басейні за найбільш привабливими цінами. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У нашому магазині ціна засоби для дезінфекції басейну Вас влаштує. Дізнайтеся вартість кислотність води ph в супермаркеті все для аквакомплексів. Купити накриття для каркасного басейну або збірний басейн з доставкою по Львову та усій Україні. У нас на сайті E-POOL.kiev.ua Ви можете купити таблетка для очищення басейну, замовити всі засоби від цвітіння води в басейни з доставкою до Вінницю. Купити Насос ставковий занурювальний VPL 35000 за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Насос ставковий занурювальний VPL 35000.

Якщо Вам потрібно вибрати Насос ставковий занурювальний VPL 35000 наприклад у Ужгороді не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог E-Pool.kiev.ua . Використовуйте пошук по сайту. Введіть назву продукції, що Вас цікавить - ph метр для басейну купити і Ви побачите список товару з цієї категорії. Продукція, представлена у нас асортименті, відмінної якості та від перевірених Європейських брендів.

Замовити басейн під ключ - інтернет-магазин E-Pool.kiev.ua дає Вам можливість купити купити насос на басейн, а також придбати складні басейни у Дніпрі. Ви можете вибрати купити овальний каркасний басейн у Києві та ціна насос для відкачки води з басейна Вас порадує. Дізнайтеся яка вартість на засоби для знезараження води у басейні на складі обладнання E-Pool (Епул) та у нас Ви можете купити фільтрувальні установки для басейнів. Тільки у нас Ви зможете дізнатися про ціну купити лайнер для басейну. Оформити замовлення з доставкою у Ваше місто можна Дніпрі та в інших населених пунктах.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Насос ставковий занурювальний VPL 35000

Написати відгук

Також дивіться