• Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024).

Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024).

Артикул: RR250

Немає оцінок Написати відгук

Ціна:

2 324 грн
Без ПДВ: 2 324 грн
Виробник:
Hayward (Kripsol)
Наявність:
Так

ДОСТАВКА: ми доставляємо товар Новою поштою або нашим кур'єром по м. Києву* (від 3000 грн доставка безкоштовна, окрім габаритних товарів*) та передмісті (вартість доставки дізнайтеся у менеджера). Є самовивіз.

ОПЛАТА: готівкою, на банківську картку, безготівковий розрахунок (звертайтесь до нашого менеджера) або оплата при отриманні товару на Новій Пошті.
Виробник
Країна виробник Іспанія
Торгова марка чи бренд Kripsol
Розміри без упаковки
Ширина 245 мм
Висота 20 мм

Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024).

Матеріали для завантаження:

Характеристики

 

Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024). в наявності на складі хімії та обладнання E-Pool з доставкою Новою поштою по Україні. Склад магазин Епул доставляє відповідний товар каталогу Переливна решітка для басейну нашим покупцям у містах: Київ, Дніпро, Хмельницький. Зателефонуйте нашому співробітнику і він допоможе купити ультрафіолетові лампи для басейнів, хімія для басейну ph або аналог товару з нашого каталогу. Супер пропозиція Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024). в магазині обладнання та хімії для аквакомплексів.

Ви можете купити Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024). за привабливою ціною в інтернет магазині обладнання та хімії для басейну E-Pool (Епул).

Раді бачити вас в онлайн каталог купити рн мінус для басейну. Пропонуємо Вам купити засоби для басейнів, а також Вигідний прайс на Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024). в інтернет магазині E-Pool (Епул). Надаємо можливість купити альгіциди купити, та де купити хімію для басейну у Києві з доставкою у Тернопіль та іншим куточкам країни. У нас Ви можете вибрати засіб для басейнів від цвітіння води або замовити доставку до свого міста. Ви маєте можливість найти засіб для миття басейнів або сачок для басейну - тільки у нас з доставкою до вашого міста Одесу. А також, найвигідніша пропозиція на хімія для басейну або купити накриття на басейн в інтернет каталозі обладнання для аквакомплексів.

Не забувайте, у нашому інтернет-магазині ви можете купити ультрафіолет для басейнів або засіб для обробки води у басейні за найдоступнішими цінами. Знайти та купити у магазині обладнання E-POOL (Епул). У нас в магазині ціна засоби для очищення басейну Вас влаштує. Дізнайтеся вартість фільтруюча станція для басейну в магазині. Купити хлор у пігулках для басейну або басейни для дому каркасні з доставкою по Тернополю та іншим регіонам країни. У нас на сайті E-Pool (Епул) Ви можете купити засіб для дезінфекції води у басейні, замовити басейн будівництво з доставкою до Хмельницький. Купити Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024). за гарною ціною Ви можете лише у нас.

Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024)..

Якщо Вам необхідно вибрати Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024). наприклад у Ужгороді не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш інтернет-магазин E-Pool.kiev.ua . Використовуйте пошук по сайту. Введіть назву продукції, що Вас цікавить - купити аксесуари для басейнів і Ви побачите список товару з цієї категорії. Продукція, розміщена в нашому асортименті , максимально хорошої якості.

Пилосос до басейна - онлайн каталог E-Pool (Епул) дає Вам можливість купити засіб від цвітіння води у басейні, або ж придбати фільтр для басейну купити у Ужгороді. Ви можете вибрати великий каркасний басейн у Києві та ціна ph плюс для басейну Вас приємно здивує. Дізнайтеся яка вартість на де купити хімію для басейну на складі хімії та обладнання E-Pool (Епул) та Ви можете у нас купити фільтрувальна станція для басейну. У нашому магазині Ви можете дізнатися про вартість де купити засіб для басейну. Замовлений товар Ви можете забрати в найближчому відділенні Нової Пошти Житомирі або будь-якому іншому місті України.

Правила прийому товару: під час приймання товару покупець зобов`язаний звернути увагу та перевірити товарний вид упаковки, відсутність механічних пошкоджень на товарі, комплектацію. Після приймання товару покупцем, продавець не приймає претензій до зовнішнього вигляду та комплектності товару. Протягом чотирнадцяти днів після дня покупки товару Покупець має право обміняти придбаний товар належної якості. Обмін товару належної якості проводиться, якщо він буде в такому ж вигляді, в якому був отриманий від продавця: товар не використовувався, повністю збережений його товарний вигляд, та всі споживчі якості, пломби, ярлики, захисні елементи, упаковка, комплектність, а так ж розрахунковий документ, виданий покупцю разом із проданим товаром.

Наш магазин несе гарантійні зобов`язання на обладнання протягом 12 місяців з моменту його продажу або введення в експлуатацію (за наявності акту введення в експлуатацію, але не пізніше 3 місяців з моменту продажу). Гарантійні зобов`язання не поширюються на приладдя та витратні матеріали, якщо їх заміна передбачена конструкцією, та обумовлена у посібнику з експлуатації. Гарантійне обслуговування має на увазі: тестування, безкоштовний ремонт, заміну на аналогічне за технічними характеристиками обладнання. Наш асортимент включає лише якісний товар.

Залиште свій відгук - Кут решітки переливного лотка для басейну, Kripsol - 90 град. ширина 245 мм висота 20мм (HAY-550-0024).

Написати відгук

Також дивіться